Login/Registracija

KATARINA GRUJIĆ: Premijera nove pesme početkom jula! (FOTO)

Kao što smo ranije najavljivali, Katarina Grujić će za samo nekoliko nedelja izdati novu pesmu, za koju verujemo da će biti hit kao i predhodne tri! Ova atraktivna beogradjanka danima je u studiju i privodi kraju snimanje nove pesme, te smo je kontaktirali kako bi saznali kakva je pesma, i kada konačno možemo očekivati premijeru!

– Nova pesma, koja nosi naziv ‘Drugovi’, definitivno stiže početkom jula! Žao mi je što je moja publika čekala godinu dana, ali mislim da će se strpljenje isplatiti. Kao što sam već i najavila, ostajem verna tandemu koji je radio na predhodnim pesmama, a to su Marina Tucaković i Damir Handanović!

13381244_254180938281783_1944255386_n(1)

I za ovu pesmu ću snimiti spot, i to već sledeće nedelje! Ne želim da otkrivam lokaciju snimanja, ali biće van Srbije. ‘Jedno djubre obično’, ‘Lutka’ i ‘Greška’ su bile za žensku populaciju, i bile su posvećene bivšim ljubavima, a ova je takodje ženska, samo je posvećena bivšem drugu. (smeh) Sigurna sam da će se mnoge devojke pronaći u pesmi, a ja ne mogu da dočekam premijeru!- rekla je Katarina za Grand Portal!

image4

Za nekoliko dana, na našem portalu moći ćete ekskluzivno da pročitate i deo teksta nove Katarinine pesme, ali i da vidite ekskluzivne fotografije sa snimanja spota!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Privatna arhiva