Karleuši i Tošiću RAZVOD bio SUĐEN: „Jelena prolazi PAKAO već 7 godina“, tvrdi astrolog

Ljubavna bajka Jelene Karleuše i Duška Tošića posle 14 godina doživela je krah, iako se već dugo nagađalo da u njihovom braku ne cvetaju baš ruže. 

Astrolog i numerolog Goca Dragišić tvrdi da je njihov razvod bio neminovan i da je Jelenin horoskop otkriva mnogo o trenutnim dešavanjima u njenom životu. 

64f3f009070bd1a3b39a0ce600bbd60e2913c71f

– Jelena je imala loše apsekte od kraja 2019. godine i sada je takođe u lošem periodu koji će da traje sve do 2024. To je period koji traje sedam godina. Njen Mesec, koji predstavlja veoma važan faktor u natalnoj karti, je ugrožen, njena osećanja i to je sve vezano za njoj bliske ljude, pogotovo porodicu. Nažalost, majka joj je preminula i to joj se desilo kada je Saturn krenuo da deluje na nju i njene najbliže- tvrdi astrolog i numerolog i ističe da Jelena trenutno preživljava najteži period u životu, kao i da su problemi u braku sa Duškom krenuli mnogo ranije. Međutim, ističe da će vremenom imati odličan odnos kao prijatelji. 

d6a339b03846471c5533116daf6b6267ec49f49f

Međutim, nova ljubav Jelenu ne očekuje u narednom periodu. 

– Ona je mamac za neke nove muškarce i biće puno ljudi oko nje, ali trenutno nije sposobna da uđe u bilo kakav ljubavni odnos. Ona je osoba koja kad voli voli do daske, a kad ne voli, ne voli i to je kod nje vrlo jasno. Naredne dve do tri godine biće bazirana isključivo na karijeru i ono što od nje možemo da očekuje jeste da će nam prirediti nešto što nije viđeno još na ovim prostorima – tvrdi Goca, dok joj kroz njenu natalnu kartu vidi novu i lepu ljubavnu vezu vidi tek krajem 2024. ili početkom 2025. godine. 

I dok Jelena preživljava težak period u svom životu i Duško je u godini koja mu baš i ne ide na ruku. 

– Njemu je ova godina donela mnoge probleme, mislim da je malo pogubljen u celokupnoj situaciji. Zagazio je u jedan period u kom će da privlači pažnju žena, prvenstveno onih mlađih, ali u natalnoj karti Duško ima aspekt starije, tj zrelije žene za brak- zaključila je Goca u emisiji „Grand magazin“.

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić