Login/Registracija

KAO DRUGA OSOBA: Pevačica drastično smršala, evo kako danas izgleda

Pevačica dugo nije bila u javnosti, a izgleda je to vreme „medijske ilegale“ provela tako što se posvetila dijeti i treninzima.

Vanesa Šokčić je došla na promociji knjige svoje koleginice Nede Ukraden i uspela da izmami poglede. Razlog? Pevačica je drastično smršala. Aktuelni izgled Vanese Šokčić, po svemu sudeći, dosta se razlikuje od onog koji najveći deo publike pamti.

Ono što su mnogi primetili jeste da je pevačica stesala liniju, pa komplimenti nisu izostali. Vanesa se utegla u crnu kombinaciju, a ovu tamnu garderobu razbila roze jaknom.

Iako je dobila pregršt lepih reči za izgled, Vanesa je očigledno navikla da se o njoj uvek komentariše, kako je ranije i govorila.

Mi žene smo uvek podvrgnute nekom teroru. Čak i kada moja komšinica izađe, a nije ofarbana onda će to da komentarišu ove što sede ispred zgradi na klupi – rekla je ranije pevačica ali je i priznala da joj prija kada su ti isti komentari javnosti u znaku komplimenata.

Kojoj ženi ne prijaju komplimenti? Ne mogu da budem lažno skromna. Trudim se maksimalno vodim računa, jesam ja mnogo samokritična, ali trudIm se da te nedostatke prikrijem – izjavila je pevačica dok izgled Vanese Šokčić nastavlja da dobija različite komentare, prenosi Story.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk