Login/Registracija

KAO CUNAMI: Da li je ovim Kaća Grujić najavila POVRATAK na scenu? (FOTO)

Iako uživa u ulozi majke pevačica Katarina Grujić trudi se da uvek bude skockana i doterana, te je svojom fotografijom na Instagramu mnoge ostavila bez daha.

Još jednom je opravdala sve komplimente na račun svog izgleda, mada se porodila pre samo mesec ipo dana.

U poslednje vreme i nije toliko aktivna na društvenim mrežama zbog obaveza koje ima oko svoje mezimice, te su Kaćine objave mnoge iznenadile.

Kratka haljinica koja u prvi plan ističe njene izvajane noge i raskošna bunda bili su deo njenog stajlinga u provodu.

Čini se da Kaća jedva čeka da ponovo stane pred publiku te se latila mikrofona i vidno raspoložena zapevala, dok su svi oko nje odmah skočili na noge i zaigrali.

Da li je ovime najavila povratak na scenu, ostaje da vidimo, a jedno je sigurno bar sudeći po komentarima na društvenim mrežama- da se publika itekako uželela Katarininih nastupa.

Podsetimo, pevačica se prvi put ostvarila u ulozi majke u decembru prethodne godine. Njen suprug fudbaler Marko Gobeljić i ona svojoj naslednici dali su neobično ime Katja. Ne kriju koliko uživaju u ulozi roditelja, a za ovu godinu planiraju veliko venčanje.

– Sledeće godine biće i crkveno venčanje i biće sigurno 400-500 zvanica i jedva čekam, živim za taj dan da se drugi put udam – istakla je nedavno.

POGLEDAJTE I

NAŠA PRVA ZAJEDNIČKA SLAVA: Katarina Grujić pokazala naslednicu

Sveti Jovan u domovima poznatih: Kaća Grujić sa mezimicom u naručju, Tanja Savić MEZI U KOLIMA (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović