Login/Registracija

KAKVO DRUŠTVO: Bivša rijaliti učesnica uživala na Janinom nastupu

Ovog leta pevačica Jana Todorović puni klubove i diskoteke širom regiona i gotovo da nema dana odmora, pa se sa prijateljima mahom viđa na svojim nastupima. Glavni „krivac“ za to je njen menadžer Amer Hodžić koji zbog velikog interesovanja publike i zahteva vlasnika lokala pevačici zakazuje nastupe bukvalno dan za danom, iz grada u grad. 

Zbog užurbanog i napornog tempa Jana ne stiže da se vidi sa svojim prijateljima, čak ni kada peva na crnogorskom primorju koje i preko dana vrvi od dobro poznatih ličnosti i njoj dragih ljudi. 

Dane na moru ne provodi kao većina njenih kolega na plaži, već mahom u hotelu, trdudeći se da se maksimalno opusti i pripremi za svirku kako bi publici mogla da pruži svoj maksimum. Ipak, sinoć je napravila izuzetak i pre nastupa u Budvi uživala je sa prijateljima na večeri, zatim se uputila ka frizeru kako bi je sredio za nastup, a ubrzo nakon toga došla u prepunu diskoteku, gde su je osim dobro raspoložene publike, dočekale prijateljice koje su zbog nje došle čak iz Tuzle. 

Tri atraktivne devojke čekale su Janin nastup u krcatom budvanskom klubu uživajući u najskupljem šampanjcu i pevačicinom društvu. Među njima bila je i bivša Zadrugarka Irma Sejranić, pevačica koja je iz rijalitija pobegla tri dana pred finale, a koja je, kako saznajemo, veoma bliska sa Janom. 

Kako nisu uspele da se vide preko dana i uživaju u ženskim razgovorima na plaži, Irma i Jana iskoristile su trenutak pred njenu svirku kako bi proćaskale o aktuelnim dešavanjima.

Prijateljice su sve vreme ćaskale i ispijale piće, a mnogi su primetili da osim pevačicinog menadžera Amera, u ovom atraktivnom društvu nije bio ni jedan muškarac.

Foto: Grand Online,
Autor: I. Ankić