„Kako se upropasti žena“: Fanovi Ane Nikolić ZABRINUTI, mole pevače da joj pomognu (FOTO)

Ana Nikolić dugo se bori sa negativnim komentarima javnosti, posebno na društvenim mrežama gde je često meta „hejtera“. Ono što joj mnogi zameraju jeste njeno ponašanje u javnosti, te fotografije i snimci koje objavljuje, a mnogi je u istim vide kao neartikulisanu.

140f3d14b8875eb53024ae1e12a0ad63bca8e557

Takođe, šuška se o njenoj navodnoj sklonosti porocima te narušenom mentalnom zdravlju, o čemu su, njene nove slike, na kojima sa cigaretom u ustima pozira na podu i leži na krevetu dodatno podgrejale mišljenje publike.

Ana, priznati sebi nije sramota i zatražiti pomoć stručnih lica. Pobedi; Nažalost, ovaj stil i ponašanje me podseća na Ejmi Vajnhaus. Toliko talenta i harizme, a propadanje… Nadam se da ćeš se trgnuti konačno i shvatiti da ovaj stil tebi ne odgovara… Želim da vidim onu staru Anu; Nek joj neko pomogne, gde nestadoše toliki prijatelji aman…


……


– Al se upropasti žena, žalosno; Dajte ljudi, estrado, kolege, pomozite Ani da se trgne iz ovog sr*nja u kojem se nalazi; Au Ana …trgni se ženo više. Ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imas ćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red; Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti. Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš – bili su samo neki od komentara.

Podsećanja radi, zbog Aninih „ispada“ u javnosti, kritikovala je i koleginica Jelena Karleuša pa su dospele u sukob, a jedva se stišala bura sa Milicom Pavlović oko pesme „Provereno“.

Foto: Instagram,
Autor: G. Online