Login/Registracija

Kako bi izgledale poznate dive sa estrade u svetu barbika (FOTO)

ipiccy image 3 3

Dugo se iščekivao i najavljivao, a kada je izašao stekao je vrtoglavu popularnost i slavu u rekordnom roku. Film „Barbi“ je najaktuelnija tema ovih dana, bioskopi su prepunjeni, a mnoge ličnosti sa javne scene su na premijere otišle obučene poput barbika, te je nastao čitav trend.

lepa brena haljina

Davno pre nego što je najavljen novi film o poznatoj lutki Barbi, Lepa Brena je prva imala sopstvenu verziju ove lutke sa svojim likom koja je brzo našla put do srca njenih tadašnjih obožavalaca, prodajući se u rekordnom roku. Sada su dizajneri dali predlog nove verzije ove lutke.

brena barbi

Na društvenim mrežama su sada osvanule i generisane slike poznatih diva kao barbika i izazvale brojne pozitivne reakcije, pa su pratioci glasali ko im se najviše uklapa u ulogu.

Osim barbi lutaka sa likom Zorice Marković i Vesne Zmijanac, pratioci ove Instagram stranice mogli su da vide i barbike sa likom Dragane Mirković, Viki Miljković, Snežane Đurišić, Mire Škorić, Lepe Lukić, Ane Bekute… Kako je krenulo, barbi lutka dobiće svoju baka verziju…

mirkovic barbi

Sudeći po komentarima pratilaca, najviše glasova dobile su barbike s likom Sneki i Lepe Brene. Koja se vama najviše dopada?!

PROČITAJTE I:

(Informer)

Foto: Instagram,
Autor: J.R.