KAKAV POVRATAK NA SCENU: Anči snimila spot u vili Lee Kiš! Zavirite u LUKSUZNI dom na Avali (VIDEO)

Nekadašnja misica Jugoslavije i pevačica, Andrijana Anči Dabetić, u velikom stilu se vratila na muzičku scenu, a u tome je imala pomoć Grandove voditeljke Lee Kiš.

b1b3207a22c13aa3d84bb367e36807f0489e0911

Posle nekoliko decenija, stari hit „Od bola do bola“ pevačica je ekranizovala u Leinoj luksuznoj vili nadomak Beograda koju od ovog leta voditeljka izdaje za razne proslave i snimanja. 

Lea na Avali ima sve ono za čim godinama čeznem, a to je prvenstveno mir, pa fantastična priroda. Pri tom je kuća sređana tip -top, zato sam tamo snimila spot, zatim poslala ekipu za Beograd, a ja produžila odmor na još par dana- s osmehom je priznala za Grand i dodala da je zahvaljujući voditeljki snimanje spota bilo pravo uživanje. 

83d9b1c39c0f9d4401e4d3e20a0e1fcd9420cf96

– Sve je proteklo idealno, bukvalno smo sve snimili za par sati. Kada je uigrana ekipa i kada vlada dobro raspoloženje, nekako sve ide glatko. Uživali smo i uopšte nismo osećali da radimo, eto takva je atmosfera kod Lee na Avali– rekla je Anči za Grand online i dodala da se tu neće zaustaviti, jer joj je u planu da svoju publiku obraduje novim pesmama. 

Do tad uživajte u njenom starom hitu, kao i prelepim kadrovima luksuzne kuće koju je Lea sa suprugom uredila sa posebnom pažnjom. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić