Login/Registracija

Kaja umalo da postane Đogani, Đole u poslednjem trenutku prelomio: „U kolima sam odlučio, uplašila se“

Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno – glasi poslovica koju su na sopstvenoj koži doživele Vesna Đogani i Kaja Ostojić.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Đole Đogani je otkrio dugočuvanu tajnu, a to je da je Kaja trebalo da postane nova pevačica grupe „Đogani“, nakon što je istu napustila Slađa Delibašić. Međutim, umesto nje slučajno je „upala“ Vesna, koja je tada bila samo plesačica u Đoletoj grupi.

– Ja sam tražio novu pevačicu, nakon što je Slađa napustila grupu. Pedeset plesača je otišlo sa njom, ostao sam sam, jedino ko je ostao sa mnom su Vesna i još jedan dečko Vlada, tako da ja zapravo nisam ni imao grupu. Razmišljao sam šta ći da radim, da li da nastavim da se bavim muzikom, hteo da sam nađem novu pevačicu i Vesna mi je pomagala u tome – otkrio je Đole, pa ispričao kako je jednog dana zajedno sa njom krenuo u Novi Sad kako bi slušao Kaju, ali je na pola puta shvatio da je Vesna zapravo prava.

– Zapevala je u kolima i odmah sam je prepoznao. Rekao sam joj „Ti ćeš biti nova pevačica“, a ona se odmah uplašila, ali je pristala – rekao je, na šta se nadovezala Zorana Pavić i pitala da li je to bilo na naplatnoj rampi. 

– Nije, negde kod Rume, na pola puta – s osmehom je dodao Đole.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić