Kada hoće da zna da li je nešto hit, Slavkoni pozove komšije na pivo: Običan čovek najbolje zna da li pesma valja! (VIDEO)

Kada čujete ime Slavkoni, sigurno se setite tolikih hitova, koje je ovaj čovek napisao, a u intervjuu za Grand portal otkriva da li njegovo vreme produktivnosti tek dolazi.

-Malo sam depresivan zbog ovog stanja u zemlji. Sin Joca mi kaže da tek treba da radim i stvaram i hoću, ali ne mogu trenutno. Nije da nisam radio i nudio pesme pevačima, ali niko nije u mogućnosti sada da snima. Nadam se da će se sve ovo brzo završiti- kaže Slavkoni.

c6609b5573c95cd1d28af697ad602dc612c51ec5

Na pitanje da li postoje parametri da će neka pesma biti ht, on odgovara- Ne postoje, jer da postoje svi bi samo hitove pravili. E zato je bitno da običan čovek čuje pesmu. Ja na primer okupim komšije, pozovem ih na pivo i pustim pesmu. Tako je bilo sa pesmom Dejana Matića “Niko i neko“. Nakon par dana komšija mi kaže da ne može da izbaci pesmu iz glave, e tako sam shvatio da imam hit. Muzičari ne čuju to tako. Oni slušaju deonice, pa komentarišu šta bi gde dodali i oduzeli a nekad je i falš sa emocijom bolji. Običan čovek mora da dobije pesmu koju i on sam sutra može da otpeva- iskren je ovaj hitmejker.

1e39d0fbf86117731bd3cc55bad254a20de50639

Kako mu je sin Joca Stefanović nedavno postao profesor, a drugi igra fudbal u Jermeniji, zanimalo nas je da li su svi u porodici muzikalni- Jesu svi, i oba sina i ćerka. Ćerka i ja uveče gledamo “Zvezde Granda“ i ona tačno zna da prepozna falš na primer, ali jedino je Joca od kad se rodio pokazivao da će se baviti ovim. Uz mene je uvek držao neku gitaru i pevao. Umeo je da spava kao klada i pored glasne muzike, a kada se ugasi, on se probudi i rasplače.

A šta je još Slavko Stefanović Slavkoni otkrio u ovom intervjuu poslušajte klikom na video ispod.

POGLEDAJTE I:

Joca Stefanović: Zbog devojke pratim ZVEZDE GRANDA (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac