Login/Registracija

KAĆA GRUJIĆ SA MUŽEM NAPUSTILA SRBIJU: Fotkom iz aviona nasmejala sve (FOTO)

Izgleda da se Katarina Grujić osim poslovnim obavezama, vratila i navikama u kojima je oduvek uživala, a to su definitivno putovanja. Naime pevačica je rešila da sebi da malo oduška te sa svojim dragim napustila Srbiju i zaputila u toplije krajeve.

Ovoga puta ljubavni par odabrao je luksuzni hotel u Dubaiju, koji je postao česta destinacija i mnogih njenih kolega.

Komentari na račun njene tip top forme samo tri meseca nakon što se prvi put ostvarila u ulozi majke, usijali su društvene mreže i novinske naslove.

Simpatičnom fotkom iz aviona, na kojoj se vdi kako njen suprug Marko Gobeljić spava, pevačica je nasmejala svoje fanove, a odmah potom zapalila Instagram svojom slikom sa plaže.

– Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – istakla je Kaća nedavno budući da je sve zanimalo kako e za tako kratko vreme nakoj porođaja liju dovela do savršenstva, te dodala da se sa lakoćok odriče nezdravih namirnica.

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat – objasnila je.

POGLEDAJTE I

Kaća Grujić prvi put nakon POROĐAJA, otvorila dušu i otkrila kako se snašla u ULOZI MAJKE

OPA BATO! Prva slika Kaćinog i Gobeljinog NOVOG STANA oduzima dah (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović