„Pio je alkohol, umeo je da je udari“ Jezivi detalji odrastanja Jelene Vučković: „Imam traume“

JELENA VUCKOVIC FOTO MUNJA 1 1

Ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković nedavno je u ispovesti za Grand otkrila bone detalje iz detinjstva i porodičnih odnosa koji su uzburkali javnost.

Naime, Jelena je odrasla kod bake i deke na selu, gde je bila svedok i scenama nasilja koje ne može da zaboravi.

jelena vučković odrastanje

Mamim tata mnogo je pio alkohol, mene nikada nije maltretirao, ali jeste baku, umeo je da je udari, ja sam bila prisutna kada se dešavalo to nasilje. Imam traume i danas od toga, sećam se da sam tada vrištala i plakala. Dolazila je policija, pa odvede dedu, ma bilo je svega. Ne krivim mamu, ona je mene tada ostavila u sigurnim rukama kod bake. Bio je period kada nisam razgovarala sa mamom, nekih sedam meseci, ja sam nju nešto tada naljutila. Sada imamo dobar odnos – ispričala je Jelena u emisiji „Pretres“ na Hajp televiziji.

Jelena je sve dotakla svojim priznanjem.

Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: „Ja nemam roditelje, imam samo baku“… Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je birsala suze, tetka isto– rekla je pevačica.

DSC4263 e1714571786717

Jelena je za Grand priznala i da se osećala obačeno tokom detinjstva.

-Pa kako da se ne osetiš odbačeno? Šta je tad mogla jedna žena od tad 50 gdina da mi pomogne. Sve što je bilo u njenoj moći. Jer i ona je bila nemoćna kao žena, tu nije bilo muške ruke da se nekome požališ, da ti neko pomogne. Jedina me je ona branila. Moja baka. Od svega – rekla je Jelena i dodala:

-Svega je tu bilo, prolazi me. Dosta je tuge, ja sam oprostila, a da li sam oprostila…

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Ispovest Jelene Vučković:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.