Login/Registracija

Jelena Tomašević pred novim početkom: Šta poručuje nova pesma? (VIDEO)

Jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević svojoj publici za kraj leta i početak jeseni poklanja vedru numeru „Sve ispočetka“ koja nosi snažnu poruku i dobar ritam, a kojom ujedno najavljuje i novi album.

7fa71cf4302c7f08e423da306ca36d976b342e29

Iako je jesen na pragu, želela sam da odstupim od tog nepisanog pravila da su samo letnje pesme vesele i vedre i da svojoj publici poklonim kompoziciju koja budi pozitivnu energiju, daje snagu i entuzijazam i šalje poruku da se neke stvari koje su nas u životu opterećivale i bolele ostave iza sebe i krene napred u novi, bolji život. Verujem da nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima, u svemu – ističe Jelena Tomašević i dodaje:

Živimo u vremenu velikih promena, poznajem mnogo ljudi koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života u svakom smislu, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života, želeći da krenu ispočetka u nove pobede. U ovoj pesmi nema ničega iz mog života, ali je pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorele do poslednjeg momenta, a onda su rešile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobeda i život i da se ljubav rađa iz ljubavi prema samom sebi, da bismo mogli da je delimo sa drugima.

3ff2447de558338aa993d2ff53a3d97449ff94bf

Ovo je prva od snimljenih pesama za moj novi album. Muziku i tekst je radila Leontina Vukomanović, a aranžman Darko Dimitrov. Radujem se što će publika uskoro da čuje nove pesme koje su za mene pisale moje drage kolege Maja Sar, Sergej Ćetković, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, ali i moj saradnik iz benda Branko Koprivica, na čiju muziku sam napisala tekst, a aranžmane je uradio Mahir Sarihodžić – poručuje popularna pevačica.

Foto: M. Nadaždin,
Autor: N. Pantelić