Login/Registracija

Jelena Rozga pokrenula LAVINU EMOCIJA i raznežila fanove: „Htela sam samo njega“ (VIDEO)

Već dve godine, Jelena Rozga mašta i priča o aksutičnom albumu na kome je vredno i sa velikom ljubavlju radila u kome će publika uskoro imati priliku da uživa.


Kako je najavila na njemu će se naći 19 pesama, najvećih hitova, ali i onih pomalo zaboravljenih koje je želela da predstavi u novom ruhu i kome se slušaoci neizmerno raduju.

Nakon mnogo razmišljanja, album je simbolično nazvala „Minut srca mog“ i posvetila ga svima koje samo srce vodi kroz život, a danas je zvanično i objavljena prva pesma.


Sa popularnim muzičarem Matijom Cvekom udružila je glas u duetu „Zar je ljubav spala na to“, koju je kao članica grupe Magazin davne 2001. otpevala sa Tifom.

– Htela sam samo njega. Hvala ti što si pristao da budeš deo moje nove akustične priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom “Zar je ljubav spala na to” – napisala je Jelena u opisu zajedničke fotografije.


Za samo nekoliko sati ova numera pokupila je brojne komplimente obožavalaca koji jedva čekaju da čuju i ostale numere sa ovog albuma.

„Dva sjajna pevača čiji se glasovi savršeno uklapaju“, „Kakvo lepo osveženje“, „Povratak u lepa vremena“, samo su neki od komentara ispod ove objave.


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić