Login/Registracija

Jelena Gerbec o pomirenju sa suprugom i finansijskoj krizi zbog korone „Imamo i mi decu, kirije“ (VIDEO)

Jelenu Gerbec sreli smo na snimanju jedne Grandove emisije i odmah smo primetili da nikad lepša nije bila. Na pitanje da li je pomirenje sa bivšim suprugom glavi razlog što blista odgovara: – Verovatno jeste, to ste mi govorili i kad sam se razvela (smeh). Nisam smršala, čak sam i nabacila koji kilogram, ali ne opterećujem se.

Pevačica je otkrila da je snimila duet sa Milošem Brkićem, ali im je korona znatno usporila planove, te čekaju da oporave budžet kako bi snimili spot. Kaže da je pandemija koja traje od marta, najviše pogodila muzičare koji isključivo žive od svirki. 


– Nije mali period. Sve ono čekaš da se nešto desi, pa kao ok. Ali imamo i mi decu, živote, kirije i svašta nešto. Svi su počeli da rade, ali mi muzičari smo najviše sasečeni u korenu – ističe pevačica koju trenutno izdržava suprug i to radeći u Hitnoj pomoći.

Na pitanje da li u Srbiji može da se preživi od jedne prosečne plate odgovara: – Ja sam odrasla u takvoj porodici, meni su i mama i tata radili u firmama i navikla sam. Nije mi to problem, ne živim u Bog zna kakvom raskošu, niti sam razmažena, ali kad dobijete dete onda to gledate drugačije. Ipak, iskrsne po neka svirkica. 

Dok su se njene kolege oglašavale na društvenim mrežama tvrdeći da su u finansijskoj krizi zbog korone, Jelena je istakla da ju je sramota da javno govori o tome. A zbog čega, saznajte u intervjuu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić