Login/Registracija

Jedni UPUMPAVAJU, drugi ISPUMPAVAJU! Kojim se ESTETSKIM METODAMA podvrgavaju poznati?!

Bitan aspekt bavljenja estradnim poslom je svakako dobar izgled. Mnogi se podvrgavaju različitim treninzima, invazivnim, tretmanima ali i plastičnim operacijama.

S obzirom da je prethode godine posla za estradne umetnike manjkalo, veliki broj njih je odlučio da se posveti fizičkom izgledu.

Svedoci smo da je operacija želuca trenutno najpopularnija među onima koji žele da skinu višak kilograma, a pevač Darko Lazić je među prvima otkrio da se povrgao ovoj operaciji, i svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti. Istoj metodi podvrgla se i Indy koja je imala dug oporavak nakon iste, kao i Dejan Milićević koji iako je izgubio čak 30 kilograma, želi da izgubi još barem 10 kako bi svoju liniju doveo do savršenstva.  

af1d0e9ea5adeb0cdc0311d5868bd36cf7041dd0

Ima i onih koji kilograme tope bez odlaska pod nož. Pevačica Zorana Pavić je odlaskom u laserski centar uspela da skine više od 20cm, a cilj joj je da uđe u pantalone iz srednje škole i vrati se na jednu tinejdžersku kilažu.

Mnoge estradne ličnosti, poput Aleksandre Mladenović, Dragane Katić i Dragice Zlatić, redovno odlaze na različite tretmane održavanja i osvežavanja lica kako bi uvek izgledale negovano, a ukoliko ste mislili da to uglavnom rade žene, prevarili ste se! Pevač Ljuba Perućica je, na nagovor svoje supruge, korigovao podočnjake i kaže da je prezadovoljan novim odmornim izgledom.

9d48f8ea827740e2e62d4ee11e5dec9c6119293f

Međutim, postoje i oni koji su nakon određenog estetskog zavata odlučili da ipak ne žele tako da izgledaju, i jedan od primera je Aleksandra Stojković Džidža koja je izvadila silikone iz svojih usana.

11f0917c1c4448bbabacca0fb3c2708d68b45981

Sa druge strane, imamo i zastupnike zdravog života i treniga pa tako Snežana Đurišić, Katarina Živković, Mina Kostić i Emrah Emšo redovno treniraju kako u prirodi tako i u teretani i na taj način održavaju kako svoje telo tako i svoj duh u formi.

Ceo prilog pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE I


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić