„Tetkin anđeo, danas ti je rođendan“, Jana rasplakala pratioce emotivnim rečima koje kidaju dušu (VIDEO)

JANA RASPLAKALA PRATIOCE

Pevačica Jana Todorović pre dve godine iznenada je izgubila sestrića, a bol za mladim životom još uvek ne prolazi. Ona se danas oglasila na društvenim mrežama i uz emotivne reči otkrila da bi Bane danas slavio rođendan.

Jana rasplakala pratioce porukom koju je uputila pokojnom sestriću

jana rasplakala pratioce porukom sestrici

Slomljena od bola i tuge, Jana je uspela da uz zajedničku fotografiju napiše poruku koja kida srca i koja je dirnula sve njene prijatelje i pratioce.

-Tetkin anđeo, danas ti je rođendan – napisala je Jana uz pesmu „I sad me po tebi poznaju“.

Podsetimo, Jana je nedavno za Grand otvoreno pričala o tragediji koja je zadesila njenu porodicu, a kroz suze je priznala da se još niko nije oporavio od tuge za Banetom.

-Moj sestrić je nažalost preminuo sad će dve godine, bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo. Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo – zaključila je ona.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković