„Bodem se u stomak“, Jana otkrila bizarne metode za mršavljenje: „Suprug me moli da se ne trujem“

Jana otkrila bizarne metode za mršavljenje

Javne ličnosti spreme su na sve zarad dobrog izgleda, a sada je Jana otkrila bizarne metode za mršavljenje kojima se koristi.

Iako je pre nekoliko godina skinula dovela liniju do savršenstva uz pomoć dijete, ona tvrdi da se podvrgla drugačijim metodama usled nedostatka vremena.

Jana otkrila bizarne metode za mršavljenje

Jana otkrila bizarne metode za mršavljenje

 Smršala sam nekoliko kilograma, možda sedam, osam, što je za mene puno. Da budem iskrena, prvo sam koristila one injekcije što se špricaš jednom nedeljno u stomak. Ja uvek iskreno, s neba, pa u rebra. I posle toga sam uzimala neke tabletice. Sa njima izgubim apetit. Zadovoljna sam kako je sada – kaže Jana i otkriva šta joj muž kaže kada nabaci kilograme:

 Moj muž voli da ja budem prvenstveno zdrava, i voli kada sam mršavija, naravno, i ne da mi da pijem te tablete. Kaže: “Nemoj da se truješ molim te, nemoj da primaš te injekcije. Voli da ja skidam prirodno, ali ja nemam vremena za dijete, i neki sport– rekla je za Republiku.

Jana otkrila bizarne metode za mršavljenje

Jana je jednom prilikom za Grand otkrila kako nije ljubitelj teretane.

– Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vreme neki period kad zakkažem po 30 – 40 treninga u dva meseca i onda godinu dana pravim prauzu – iskrena ona.

BONUS VIDEO- Jana Todorović zapalila Primorje:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.