Login/Registracija

IZGLEDA BRESPREKORNO, BILA JE DISCIPLINOVANA I SMRŠALA JE 17 KG: Lepa Brena otkrila tajnu vitke linije

Jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, Lepa Brena, predstavila je svoju novu kolekciju čarapa „Lady B“ koje skrivaju sve nedostatke, a upravo ona mogla je bez problema da ih obuje i da bude model za iste.

Brena izgleda besprekorno, a kako kaže, za to je zadužena disciplina. Pevačica je jednom prilikom za „Blic ženu“ istakla da je uspela da skine više od 17 kilograma za šest meseci.

Kazala je kako je nemoguće držati dijetu šest meseci, ali kako je naposletku uspela da se reši suvišnih kilograma.

Ono što ju je pokrenulo da oslabi bio je komentar jednog konobara sa početka njene karijere, koji joj je rekao: „Mislio sam da će doći pevačica, kad ono došla trafostanica!“

– Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu – ispričala je jednom prilikom pevačica za serijal „VIP dijeta“.

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: B.Stuparušić