Login/Registracija

„IZBACIĆE ME“ Goca Božinovska o odnosu sa sinom i snajkom, ali i šta je poklonila unuku!

Sin pevačice Goce Božinosvske, Mirko Šijan, nedavno je posato  otac. On i njegova partnerka Bojana Rodić dobili su sina kojem su dali ime Zoran.

Sreću zbog prinove ne krije i baba Goca koja priznaje da unuku nije kupila poklon, već mu je dala pare.

– Svom unuku nisam ništa kupila, dala sam mu pare čim su ga doneli u kuću. Ne znam šta bih odabrala kad je tako mali, a svi su mu donosili garderobice, ima dovoljno petoro dece da se obuče. Toliko stvari je tu da mislim da mu bar pola nikad neće obući, prerašće ih. Divno su mu sredili sobicu, sve je mnogo slatko. Nisu preterali, a ima sve što jednoj bebi treba.

Goca ističe da se Mirko i Bojana odlično snalaze kao roditelji i da jedno drugom pomažu oko podizanja sina.

– Patronažna sestra nam i dalje dolazi, a Bojana i Mirko sve oko Zorana zajedno rade. I ustaju noću, i oko kupanja, povijanja, sve dele i sve umeju. Divni su roditelji. Unuk mi je miran, čak se nekad i smeje. Kažu da se svoje dete najviše voli, nisam ni slutila da ću njega moći ovoliko da zavolim! Sav je mali i sladak, tepam mu, uneo nam je posebnu ljubav i radost u kuću – kaže Goca za „Blic“, a na pitanje da li pomaže sinu i snaji odgovara:

– Oni sve sami znaju i snalaze se. Svakih pola sata se penjem kod njih na sprat samo da provirim i da vidim Zorana, počeću da im smetam, izbaciće me! Čekam da se umore pa da mi sami kažu da uzmem unuka, da ga ja malo čuvam! Biću baba sa najboljom linijom koliko puta dnevno idem gore dole.

PROČITAJTE I:

Njenoj sreći nema kraja! Goca Božinovska postala baka: „RODIO SE ZORAN ŠIJAN“
Nakon BOTOKSA pevačica spremna da ide POD NOŽ: „Sve je popadalo, TREBA SE OPERISATI!“

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević/Instagram,
Autor: D. Bukovčić