Login/Registracija

Iza VESELOG spota krije se TRAGIČNA priča: Pevačica ODALA POČAST prijatelju i kolegi

Pevačica Marina Bogdanović nedavno je u saradnji sa Vladanom Stojkovićem publiku obradovala novom pesmom pod nazivom “Najjači smo par“ koja je za kratko vreme već postala hit.

Osim po kafanama, pesma je izuzetno tražena i na svadbama što je od početka bila pevačicina želja.

– Poklanjam vam ovu pesmu od srca, da se uz nju zajedno veselimo, a za buduće mladence imam pitanje: Zašto pesma za prvi ples mora da bude balada?– rekla je Bogdanovićeva nakon izlaska pesme.

Na prvu loptu voma zanimljiv i veseo spot, krije tragičnu priču, koja tiče se jednog od aktera, Marininog bliskog prijatelja, kome je napisala posvetu na kraju videa “Hvala ti, P…“.

– Moj drugar Peđa, koji je učestvovao u spotu, nažalost je u međuvremenu preminuo, a mnogo mi je pomogao, pa sam želela da mu na neki način odam počast kroz taj spot- rekla je pevačica sa knedlom u grlu.

Iako su pojednici pomislili da je poruka bila upućena nekoj tajnoj ljubavi, istina je sasvim drugačija, što je Marina i objasnila.

– On je brat mog kolege harmonikaša Miloša Nikolića. Peđa je mnogo voleo muziku, sve nas je podržavao i gurao. Čitav taj dan na spotu je bio veseo i održavao atmosferu. Mnogo sam se raznežila sad– dodala je Marina.

POGLEDAJTE I:

Zaboravite na Teu Tairović, ova ZVEZDA GRANDA je nova KRALJICA BAKŠIŠA

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac