Login/Registracija

Ivan nije mogao da VIĐA DEVOJKU ZBOG NJENE MAJKE?! „Nemoj ćerko za pevača…“ (VIDEO)

Ivan Milinković ovih dana vredno radi. Nedavno je snimio spot za pesmu „Siva magla“, a za Grand.Online otkrio je šta je to što ima u planu za naredni period.

– Siva magla se zove nova pesma. Deluje malo turobno ali je ljubavna tematika. Neostvarena ljubav, zasto što on voli devojku koju majka daje drugome, svi smo to doživeli, pa i ja jednom. Jednom sam doživeo da devojci majka kaže: „Nemoj, ćerko za pevača, daj bolje nekog inženjera“ – rekao je Ivan sa osmehom i dodao – Pored ove gotova je i pesma „Nema nazad“ i za nju sam dogovorio da Šljiva radi spot. Konačno sa njim da ukrstim mačeve. Za nekih pesec i po dana se planira da ona bude gotova.

3d723cd38312bc0ac3d2da99f297373d1a7cd213

Ivanu će naziv pesme „Nema nazad“ pored novog albuma obeležiti i ovaj period života imajući u vidu da je nedavno započeo solo karijeru.

– Opet je ljubavna tematika, ali se poklopilo sa nazivom . Doduše tu je Nema nazad, borim se, život poraze ne priznaje, kad te ljubav izdaje nije vredna da patiš zbog nje… Ide dalje i tako dalje, ostavila mi u amanet, da samo sebi verujem… Žensko… – citirao je Ivan stihove svoje nove pesme za Grand.Online.

Iako je sada solo igrač, Ivana i dalje prepoznaju kao nekadašnjeg pevača grupe „Legendi“, pa ga sada mnogi u šali zovu „Ivan eks Legende“, a nas je zanimalo kako se nosi sa svojim novim nadimkom.

– Ne smeta mi. To je deo mog života. Ja sada idem dalje, ne možeš da utičeš na to. Normalno je da te ljudi vezuju za to, to je ipak 30 godina. Ne bežim od toga, ali smatram da ne treba toliko pričati o tome. Idemo dalje, radimo nove stvari – istakao je on.

Interesovalo nas je i šta misli o novom mladom pevače pomenute grupe i da li bi prihvatio da snimi duet sa njim, a njegov odgovor poslušajte u intervjuu ispod!

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković