Login/Registracija

Iva Štrljić otkrila svoje BEAUTY TRIKOVE! Ovako održava blistav ten!

Iva Štrljić jako vodi računa o svom fizičkom izgledu, a kako je poznato glumice često zbog posla imaju jaku šminku, što posle toga podrazumeva i intenzivniju negu kože.

Pitali smo Ivu da nam otkrije neke od svojih saveta kako da negujemo kožu i da nam ten uvek bude svež i blistav.

– Negujem se prvo tako što pazim kako se hranim, mislim da to kako će izgledati naša koža zavisi od toga šta smo u svoj organizam uneli. Ne jedem ništa preterano masno, ne jedem ništa što je previše slatko. Najveći deo moje ishrane jeste povrće, bademi, lešnici, orasi… Mislim da ti bademi, lešnici i sve tog tipa donosi dobrom izgledu moje kože – rekla je glumica i dodala:

– Kada govorimo o kozmetici, ja volim jednostavnu kozmetiku. Već godinama koristim jednu određenu kremu sa hijeluronom i neke klasične koje su mi dobre kao podloga za šminku, to ne menjam. Volim da odem na masažu lica, volim da odem na tu i tamo, po neki tretman, ali ništa agresivno. Ono što moram da naglasim, jeste da nikada nisam zaspala sa šminkom na licu, pošto mi je posao takav da dosta šminke imam na licu, kada se vratim kući iz pozorišta ili sa snimanja, ali čak i da nije tako, uvek prvo dobro očistim lice, pa onda zaspim. 


– Često stavljam i serume u poslednje vreme i mislim da oni stvarno utiču na lepotu kože – ispričala je Iva.

Glumica priznaje da nikada kod kuće ne priprema maske za lice, već da voli da ode u kozmetički stalon i da svoje lice prepusti stručnjacima.

– Nikada ništa u kućnoj radinosti nisam pripremala i stavljala na lice. Ja ću pre da kupim neku masku ili ću da odem u kozmetički salon da mi stave neku adekvatnu masku koja baš meni odgovara… Ali nisam od tih koji veruju da prirodni proizvodi koje možemo naći u našem frižideru u domovima mogu da se konzumiraju tako i stavljaju na lice. Ja više volim da kupim neku kremu ili da mi stručnjaci urade to što treba – rekla je glumica.

Nakon saveta o nezi kože Iva nam je dala i neke savete za šminkanje.

– Ono što ja koristim to je BB krema. Stavim korektor, stavim BB kremu , maskaru i neki sjaj za usta. Volim crveni karmin, i nosim ga uvek i rumenilo… To je ono za svaki dan, kad se sama šminkam, to izgleda tako – rekla je Iva.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić