Login/Registracija

ISPUNJENA MU JE NAJVEĆA ŽELJA: Stiže PRVI NASLEDNIK Nikole Rađena

Bivši suprug pevačice Ane Kokić, vaterpolista Nikola Rađen objavio je lepe vesti! Naime, njegova devojka pevačica Milica Ristić je u blagoslovenom stanju.

Ljubavni par ne krije sreću što će se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi.

Prema navodima Kurira, Nikola i Milica očekuju dečaka, što će biti prvu muško dete u porodici Rađen budući da vaterpolista ima dve ćerke iz braka sa Anom.

Iako se šuškalo da je Anin bivši suprug u ljubavi sa atraktivnom crnkom, tek krajemm prošle godine su potvrdili informaciju kada su se prvi put pojavili zajedno u javnosti.

– Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo– rekao je tom prilikom.

Podsetimo, Ana Kokić i Rađen bili su braku deset godina nakon čega su stavili tačku i potvrdili da su ostali u sjajnim odnosima.

– U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika- istakao je nedavo što će mu se sada i ostvariti.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović