ISPLIVALI NOVI DETALJI RASKIDA RADE MANOJLOVIĆ I HARISA: Za kraj ove velike ljubavi je kriv neko treći

Kao bomba odjeknula je vest da su pevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner Haris Berković raskinuli.

7f12b303efb971e40cee5b275b7da5965cda29a9

Naime, pevačica je na društvenim mrežama, nakon meseci nagađanja, potvrdila da je raskinula vezu sa Harisom Berkovićem. Ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da „više nisu zajedno i da mu želi puno sreće“, nakon čega su krenula nagađanja da su uzrok raskida roditelji mladog pevača.

Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke – rekao je neimenovani izvor, prenosi Alo.

8e6bb75f05438af2f9cea4a77dc6e0bc6b2b08b1

Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije korona virusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni.

Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli – završava izvor.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić