Login/Registracija

IMA SE, MOŽE SE: Pevačica pazarila stan u Dominakani, ne planira da se vrati

Marta Savić je mikrofon odavno okačila o klin, a vreme uglavnom provodi sa porodicom ili na egzotičnim putovanjima. Tako ju je prošlogodišnje proglašenje vanrednog stanja zbog korona virusa, zateklo u Dominikanskoj Republici, a poseta Punta Kanu toliko joj se dopala da je nedavno tamo i pazarila nekretninu. 


Luksuzan stan u vrednosti od 300.000 evra trenutno je glavna Martina okupacija, budući da se dala u renoviranje novog doma. 

– Jako joj se dopala Dominikanska Republika, pogotovo kada je prošle godine par meseci bila „zaglavljena“ zbog zatvaranja granica, pa je imala vremena da upozna sve atraktivne lokacije i sazna sve o cenama nekretnina. Tada joj se i javila ideja da tamo kupi stan, budući da je odsela u hotelu, a poželela je da se ponovo vrati. Kada je došla u Srbiju predložila je suprugu Miletu Kitiću da kupe stan od 200 kvadrata, na šta je on odmah pristao, budući da je i sam ljubitelj egzotičnih destinacija, a poznato je da voli da ulaže u nekretnine. Mile joj je prepustio sve obaveze oko novog doma, te Marta već mesec dana vredno radi na opremanju stana. Stvarno se trudi se da baš sve uredi po svojoj meri, ali nađe vremena i da uživa na plaži – tvrdi izvor blizak redakciji i dodaje da pevačica za sad ne planira da se vrati. 

– Dominikana joj baš prija i planira da živi na relaciji Beograd – Punto Kana. Kontroliše radove u stanu, čeka da sve završi i da joj je uskoro pridruže suprug i ćerka Elena, a jedva čeka i da ugosti svoje prijatelje završava izvor. 

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić