Login/Registracija

„IMA KRATAK FITILJ“ Topalko priznao da je ovo mana njegove ćerke, a evo kako se slaže sa zetom!

Pevač Milan Topalović Topalko ima odličan odnos sa zetom Draganom Aleksićem, a sada je otkrio kako je reagovao kada je saznao da mu se mezimica udala.

– Bio sam malo zatečen, ipak je to nešto novo, nešto što se dešava prvi put. Kad sam čuo za tu vest, ja sam se isplakao u autu dok sam se vozio sam. Naravno od sreće, jer tad su pomešana sva osećanja. Tako da sam dobro to uradio pre venčanja da ne bude na venčanju – rekao je pevač za „Objektiv“.

– Bitno mi je da je našla čoveka koji je, po meni, dobar, kakav treba da bude. Odlično se slažemo. Posedimo, pričamo, družimo se. Naravno, kad njemu vreme dozvoli, on je mnogo više u poslu nego ja, ja imam više vremena, ali sjajan je čovek – iskren je Topalko.

Topalko n krije da je srećan što Helena nije krenula njegovim stopama i postala pevačica, iako je talenat za muziku nasledila od njega i supruge, već se oprobala u biznisu.

– Od malih nogu sam je odvlačio od toga ismatrao sam da nema potrebe da i ona ide tim putem i drago mi je da nije. Sad je i njoj drago što je tako odlučila, ali naravno, da je bila uporna i da je to htela, ja bih je podržao – rekao je pevač za pomenuti medij.

Topalko kaže da njegova ćerka ima jednu manu, koju je nasledila od njega.

– Pa ima, to što sam i ja imao, genetski nam je nekako to da imamo kratak fitilj i brzo planemo – priznaje Topalko.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić