Login/Registracija

Igor Kojić raskinuo sa Teodorom Bjelicom: Ovako je Keba govorio o bivšoj snajki

igor kojic

Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe stavio je tačku na romansu sa Teodorom Bjelicom, a pevač je u jednom od svojih poslednjih intervjua otkrio da glumicu nije ni upoznao.

tamara bjelica

Naime, kako je Igor nakon braka sa pevačicom Severinom uplovio u romansu sa Teodorom Bjelicom, na koju su sada stavili tačku, Keba je otkrio da lepu glumicu nije ni upoznao.

On je dao intervju gde je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima devojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom devojkom, ne verujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: „Ćale, tako je ili nije“. Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam – rekao je Keba za Telegraf.

KEBA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 48 ok

Podsetimo, mlada glumica je za Stori otkrila da više nije sa Igorom.

– Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje – rekla je Bjelica.

Podsetimo, Igor Kojić bio je u braku sa petnaest godina starijom partnerkom, regionalnom zvezdom Severinom, a ovaj par pratili su razni tračevi tokom, ali i nakon što su stavili tačku na brak.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.G.