Login/Registracija

Humanitarni koncert UJEDINIO ESTRADU: „NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO“ (VIDEO)

Brojne poznate ličnosti okupile su se sinoć na jednom humanitarnom koncertu kako bi zajedničkim snagama pomogle porodicama koje su pre mesec dana izgubile svoje domove u požaru na Karaburmi.


Kako grad još uvek nije sanirao posledice stravične nesreće, stanari su prinuđeni da sami prikupe sredstva te se pod sloganom „Niste sami“ okupio veliki broj građana koji je uživao u najpoznatijim hitovima.

– Večeras pružamo srcem, dšom,džigericom podršku našim sugrađanima koji su izgubili domove. Ovo je velika ekipa, velika organizacija, hvala svim akoji su došli da podrže– istakla je Danka Stoiljković ispred udrženja „12 i 5“.


Učesnici koncerta istakli su koliko je važno da se javne ličnosti odazovu ovakvim dešavanjima i tako iskoriste svoj uticaj na najlepši način.

– Lep je osećaj biti human i pružiti ruku ljudima kojima je potrebna- istakao je Slavko Banjac sa čim su se složile sve njegove kolege.

– Ja se ovim akcijama uvek rado odazovem. Mi javne ličnosti bi trebalo da podižemo svest kod drugih jer se naš glas sluša uvek- rekla je Tijana Dapčević.


Okupljene pripadnike estrade koje je ujedinio ovaj nemili događaj pitali smo da li su oni osigurali svoje stanove. a iako smo dobili podeljene odgovore svi su se složili da je to važna tema.

-Nažalost nije, stalno govorimo kako ćemo na proleće, na leto, ali nismo ažurni- otkrio je Aca Ilić, dok je Gocu Lazarević ovaj strašni požar podsetio da nije osigurala stan koji iznajmljuje pa je to brže bolje odlučila da učini.


Iako su javne ličnosti, oni su sasvim obični ljudi, koji priznaju da se često pitaju da li su zaboravili da isključe neki kućni aparat, a ko se redovno vraća da proveri, a ko ne saznajte u videu ispod.


Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović/ S. Čumić