Login/Registracija

Helena Topalović kao manekenka!

Nakon što se u spotu svog oca Milana Topalovića Topalka oprobala kao glumica, Helena Topalović dobila je u subotu veče priliku da se u klubu „Gotik“ pokaže i u ulozi manekenke.

Lepa kći pevača prošetala je pistom ponevši modele „Pena kutur“ u spektakularnom modnom događaju koji je producirala Vesna Jugović a pod nazivom „Lepota, moda, muzika“ koji se već drugi vikend zaredom održava u klubu koji već postaje jedno od najpopularnijih mesta za provod u Beogradu. Heleni su na sceni društvo pravile devojke iz kompanije „Miss Serbia“ ali i proslavljena košarkašica Milica Dabović.

Posetioci kluba koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta uživali su u spoju muzike, lepote i mode u ovom jedinstvenom događaju koji Beograd stavlja na mapu sa svetskim prestonicama provoda, a među onima koji su posmatrali lepotice na pisti bio je verenik Dabovićeve Simon ali i proslavljena glumica Tanja Pujin, koj je te večeri stigla u zemlju i direktno sa aerodroma došla sa suprugom u „Gotik“. – Iskreno, imala sam tremu kako ću se snaći jer nisam manekanka, ali sam pratla savete i na kraju vidim da su svi zadovoljni pošto sam dobila mnogo komplimenata. Drago mi je što u Beogradu postoji i ovakav događaj i mesto za izlazak, gde ljudi uz fantastičan provod mogu da uživaju i u zanimljivom programu – rekla je Topalovićeva.

Foto: I. Mađinica,
Autor: K. Obradović