Login/Registracija

HAUSER i Andrea Bočeli na trenutak zaustavili vreme na čuvenom Tajms Skveru

HAUSER je bio jedan od gostiju koji su se juče u Njujorku legendarnom Bočelliju pridružili na pozornici na čuvenom Tajms Skveru.

Povod muzičkoj poslastici bila je premijera Bočelijevog filma „The Journey: A Music Special From Andrea Boccelli „, a okupljene je svojim izvođenjem na violončelu oduševio i HAUSER.

Planetarno popularni violončelista HAUSER još jednom je pokazao kako stoji uz rame najvećim muzičkim imenima današnjice. Vlasnik jednog od neprepoznatljivijeg vokala na svetu, Andrea Bočeli, odavno je prepoznao talenat i muzikalnost  violončeliste, a upravo je HAUSER bio jedan od gostiju koji su se juče u Njujorku legendarnom Bočelliju pridružili na pozornici na čuvenom Tajms Skveru.

Povod ovom koncertu bila je premijera Bočelijevog dokumentarnog filma „The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli“, a HAUSER je okupljene počastio i oduševio izvodjenjem velikog Bočellijevog hita „Melodramma“, kao i sa svojim verzijama muzičkih dela iz filma „Pirati s Kariba“ i kultne serije „Igre prestola“. Dokumentarni film kombinacija je muzičkog izvođenja svetske klase i intimnih razgovora sa Bočellijem i upravo je taj veličanstven koncert na najpoznatijem njujorškom trgu bio savršena proslava premijere.

Foto: Thomas Smith,
Autor: Grand