Login/Registracija

GOREĆE BALKAN! Emina i Pejović IZNENADILI tizerom za NOVU PESMU: „Spot puca“ (VIDEO)

ipiccy image 2023 03 02T164751.820
Instagram/yaemina/ Z. K. Munja

Na veliko iznenađenje publike uskoro stiže duet koji će sigurno obeležiti ovu godinu. Pevačica Emina Jahović i jedan od naših najboljih vokala Aco Pejović snimili su numeru pod nazivom „Rano je“.

Od kada je Emina objavila tizer i otkrila da će pesma ugledati svetlost dana, simbolično na Dan žena publika ne može da sakrije nestrpljenje.

ipiccy image 2023 03 02T164345.251

Miriše na dobro“, „Jedva čekam“, „Ovo će da bude hit godine!“, „Goreće Balkan“, „Nisam očekivala ovaj spoj, ali hvala vam“, „Najlepši poklon za Osmi mart“, „Iščekujemo sa nestrpljenjem“, „Spot puca„, samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže.

Iako nisu želeli da otkriju stihove novog dueta, u videu ispod zavirite u spot koji obećava:

Podsetimo, dugo najavljivan duet trebao je da ugleda svetlost dana nedavno, za Dan zaljubljenih, međutim Emina Jahović se oglasila i otkrila zašto su morali da prolongiraju objavljivanje.

 Moji divni fanovi i ljubitelji moje muzike…Dobila sam gomilu poruka u DM vezano za objavljivanje duetske numere sa mojim kolegom Acom Pejovićem na Dan zaljubljenih. Kao što je svima dobro poznato Tursku su zadesila dva jaka zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela i ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja. U naredna dva dana, ukoliko stvari ovde krenu nabolje, saopštiću vam novi datum objave pesme. Hvala na razumevanju. Voli vas E.

Emina Jahovic 3
Instagram/yaemina
Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović