Login/Registracija

„Apsolutno smo kao jedno“, Goga Gačić otkrila tajne uspešnog braka sa Markom, a evo ko dominira u kući (VIDEO)

Pevačica Goga Gačić nedavno je proslavila trideset i neki rođendan, a potpuno ju je raznežila emotivna poruka koju joj je uputio njen suprug, pevač Marko Gačić.

Tigrice moja, srećan ti rodjendan. Želim ti beskonačno zdravlja, osmeha i neka ti svaki dan ostvari novi san. Više nisi samo u mom srcu sada te ima i na ruci. Voli te tvoj tigar – poručio je pevač, a Goga su posebno dotakle, i odmah mu je odgovorila, takođe emotivnom porukom.

I ja tebe ljubavi moja – odgovorila je Goga tada, a impresijama kako joj je protekao pevačicin divan dan, kao i kakvi su odnosi u porodici Gačić govorila je pevačica za Grand.

-Bilo je divno, proslavili smo u krugu porodice i najbližih prijatelja, šta ćete lepše – iskreno je rekla Goga.

Posle 7 godina zajedničkog života pevačica je govorila i na temu ko vodi glavnu reč u njihovom porodičnom gnezdu:

-Mi smo stvarno kao jedno. Nekada prevagne njegovo mišljenje, nekad moje, kada ko smatra da je više u pravu, tako da nije važno. Apsolutno nemamo tu dominaciju, niti on niti ja – rekla je pevačica, a o podeli poslova na tradicionalno muške i ženske otrkila je:

-Prosto sve delimo u momentu. Nije važno, ako ja nisam stigla da nešto uradim uskoči on, oko dece smo oboje i sve zaista delimo na pola.

Goga je otkrila i kako se Marko snalazi u kuhinji, kao i koje njegove specijalitete najviše voli.

-Marko kuva ponekad i to radi fantastično. Američke palačinke bih izdvojila. Dosta toga Maki sprema, burgere, stejkove, svašta nešto zna – ispričala je Goga i potom dodala da je Marko vešt u takozvanoj brzoj hrani:

-I ona nekad dobro dođe – rekla je Gačićeva uz osmeh, a objasnila je da njihovu porodicu uskoro čeka jedan lep i neizbežan roditeljski izazov.

-Prvi septembar se bliži, ćera polazi u školu. Klinja raste, nastavljamo s vrtićem… – dodala je Goga.

Šta je još otkrila Goga Gačić o odnosu sa szprugom markom gačićem pogledeajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić