Login/Registracija

GODINA U ZNAKU LJUBAVI: Ovo su poznati koji su u 2022. stali na ludi kamen, a od CIFRE POJEDINIH VESELJA vam neće biti dobro(VIDEO)

Svaku godinu obeleži veliki broj lepih trenutaka, a čini se da ih je u godini koja je pandemiju korona virusa bacila u drugi plan, bilo više nego ikada.

Sa prolećem počela je svadbena euforija koja nije zaobišla ni brojne pripadnike estrade koji su odlučili da se svojim partnerima zereknu na večnu ljubav, a u nastavku pogledajte koja venčanja su obeležila 2022. godinu.

Svadbenu sezonu otvorio je ni manje ni više nego čelnik Granda Saša Popović i Suzana Jovanović koji su oženili sina Danijela. Veselje je organizovano u jednom elitnom prestoničkom restoranu kome je prisustvovao veliki broj zvanica, međutim po želji mladenaca ovaj događaj je bio zatvoren za medije kako bi svi gosti uživali u atmosferi daleko od očiju televizijskih kamera.

Nakon što su prošle godine izgovorili sudbonosno „Da“ u krugu najbližih, ove godine, Katarina Grujić i Marko Gobeljić organizovali su gala proslavu u jednom prestoničkom hotelu. Pored luksuza koji je bio očigledan, ovo dešvanje obeležio je i skandal kada su pripadnici sedme sile bili oterani od strane obezbeđenja.

Prema tvrdnjama domaćih medija, ovo je bila ujedno i najskupljih svadbi do tada za koju se procenju da je koštala oko 400.000 evra.

Pred Bogom se na večnu ljubav zarekao i Miloš Trajković, sin popularnog folkera Đanija koji je, kako se od njega i očekivalo, napravio veselje za pamćenje. O ludom provodu svedoče i brojni snimci koji su danima kružili društvenim mrežama, na kojima se video trans koji je vladao.

Svoju dugogodišnju ljubav ovog leta ozvaničili su i Mia Borisavljević i Bojan Grujić koji su istog dana krstili svoju ćerkicu Teu koja je ujedno proslavila svoj prvi rođendan.

Još jedno venčanje koje je okupilo brojne pripadnike estrade bilo je kada je Mira Škorić udala svoju mezimicu Milicu, a brojne kolege latile su se mikrofona i dovele atmosferu do usijanja.

Taman kada smo misli da smo sve videli, Đorđe Đoković uverio nas je u suprotno kada je napravio dva dana svadbe u dve države. Naime, nakon crkvenog venčanja u Beogradu, mladenci i gosti uputili su se u Crnu Goru gde je u luksuznom rizortu napravljena žurka veka.

Orio se Surčin kada je Mirko Šijan oženio dugogodišnju partnerku Bojanu Rodić sa kojom čeka drugo dete, a najveselija je svakako bila Goca Božinovska koja nije skidala osmeh sa lica od sreće.

Preko 400 zvanica okupilo se krajem septembra kako bi upriličili ženidbu Mihajla Šaulića, kome je uprkos najvećoj sreći ovog dana posebno falio otac Šaban.

Posle nekoliko odlaganja, Vanja Mijatović napokon se udala, i to čak dva puta. Javnost je bila obaveštena o svadbenoj žurci koja se održala u Beogradu, međutim par je crkveno venčanje obavio nešto kasnije u Dubaiju.

Za kraj, ne smemo izostaviti ni svadbu Grandove novinarke Jovane Jović, na kojoj je ekipa našeg portala napokon mogla da se opusti i odmori od posla koje je imala na svim gore navedenim svadbama, a kako to izgleda kada Grandovi zaposleni slave pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić