GLUMAČKA GARDA NA OKUPU, a evo ko je najopušteniji na setu

Nedavno je pala prva klapna domaćeg sitkoma pod nazivom „Tri muškarca i tetka“, zasnovan na motivima hit serije „Dva i po muškarca“. Čuvenu braću Čarlija i Alana uskoro ćemo gledati u domaćoj verziji i to od strane Marka Janketića i Milana Vasića, koji tumače glavne uloge, baš kao i legendarna Seki Sablić, Bane Vidaković i Petar Božović. 

Kada je ovakva glumačka ekipa na okupu, smeh je zagarantovan kako na malim ekranima, tako i na setu, bar kako tvrdi Danijel Đurić, autor i producent ove urnebesne komedije. 

4b53ad88f2b7ddf155ace110e327cf4c52417433

Kaže da je Seka vrhunski znalac svog posla, a na set stiže nasmejana i uvek na vreme. Smeha ne manjka ni sa Petrom Božovićem koji posle snimanja voli da popije po koju, uglavnom dunju. Ipak, Danijel tvrdi da je za saradnju najbolji Milan Vasić koji u njegovom čedu glumi smotanka, ali mimo kamera uopšte nije takav.

– Najlakši je i najopušteniji za saradnju. Vrhunski  je glumac, uostalom kao i kompletna ekipa koja radi na humorističkoj seriji – kaže Đurić i dodaje da je Milanče zajedno sa Sekom Sablić prednjači u duhovitosti.

f5f4ee36f0569c3eb741666edcdc16358faf9b35

Premijera prve epizode očekuje se uskoro na Prvoj televiziji, a kako Đurić najavljuje, sigurno neće biti kopija planetarno popularnog sitkoma i tvrdi da će srpski humor prikovati gledaoce prikovati za TV ekrane. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: K. Stanković