Login/Registracija

GLAMUR I SJAJ Poznate DAME SIJALE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI (FOTO)

Svaka žena želi da u Novogodišnjoj noći izgleda glamurozno i besprekorno. S obzirom da je sve u znaku šljokica i cirkona, naše poznate dame su odlučile da zaista zasijaju i zaplene sve oko sebe.

Dragana Mirković ludu noć provela je na Zlatiboru. Na svom Instagram profilu otkrila je delić atmosfere sinoćne zabave, a mnogima je za oko zapala je njena odevna kombinacija. Odlučila se za dugu plavu haljinu sa elegantnim šljokicama i karnerom i moramo poriznati poentirala!

Mnogi kažu da važi za modnu ikonu, te ni ovaj put nije razočarala. Lepa Brena blistala je u ljubičastoj haljini sa dubokim šlicem koji ističe njene duge noge. Na pevačicinom Instagram profilu nižu se pozitivni komentari na račun njene linije i odabira haljine za novogodišnju noć.

„Ovo su i dalje najlepše noge Balkana. Haljina joj savršeno stoji“, „Breno ti si primer za eleganciju“, „Prelepo izgledaš“, samo su neki od komplimenata njenih pratilaca.

Lepoj ženi sve lepo stoji! Ana Bekuta odabrala je dugu haljinu sa pojasom i mašnom oko struka, a detalj na glavi koji je u istoj boji kao i haljina daje posebnu notu ovoj kombinaciji.

Sigurni smo da nema ko se za njom nije okrenuo tokom sinoćne zabave. Aleksandra Mladenović fantastično je iznela neobičnu hajinicu sa kristalima i dijamantima koja ističe njenu izvajanu figuru. Kada je reč o frizuri, pevačica se odlučila za punđu koja je uvek sigurna odlkičan izbor. 

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović