Login/Registracija

GENETIKA JE ČUDO: Aleksandra Mladenović pokazala roditelje (FOTO)

Ne kaže se slučajno da je genetika čudo, a za to je pravi dokaz lepota Aleksandre Mladenović koju je imala od koga i da nasledi. Naime, pevačica je objavila fotografiju roditelja i izazvala lavinu predivnih komentara.

Porodica, ljubav- napisala je Aleksandra u opisu fotografije.

Iako majka Vesna i otac Goran ne žele da budu deo javnog sveta poput njihove mezimice i trude se da izbegnu objektive fotografa, Mladenovićeva je sa ponosom podelila njihovu zajedničku fotku.

Za razliku od pevačice, mama fura plavu kosu, ali uprkos tome lepota im je zajednička.

Za Aleksandrine roditelje mnogi tvrde da su veliki domaćini, a pevačica je svaki put o njima govorila sa velikim ponosom za šta ima mnogo razloga.

-Ne mogu da kažem da smo imali lak život. Radili smo porodično poljoprivredne poslove, brat i ja smo dosta pomagali roditeljima. Selo ko selo, ali se nikada nisam stidela toga. Tata se zaposlio, a zatim i mama, a ja sam vrlo rano počela da pevam, već sa nekih 11 godina. Brat je svirao, to i danas odlično radi, ali tada smo zajedno nastupali i mogu da kažem da nije bilo nimalo lako. Sve poljoprivredne poslove sam umela da radim, i da berem bostan i sve druge radove na njivi, čak sam i traktor vozila. Imali smo i stoku, ali za to je bio zadužen isključivo tata. Postizala sam sve da uskladim. Školske obaveze nisam zapostavljala i bila sam dobar učenik- ispričala je nedavno.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović