Login/Registracija

GDE JE I ŠTA RADI: Pevačica Jellena o detaljima svog života (VIDEO)

Kada je započinjala svoju pevačku karijeru, morala se nekako izdvojiti od ostatka estrade s obzirom da nosi ime Jelena, koje je često u našoj zemlji, te je dodala još jedno L i postala poznata kao Jellena.

Jelena Ristić udato Lalović, se povukla iz medija kada je pre 5 godina dobila sina, a gostujući u emisiji Grand Magazin, otkrila malo poznate detalje iz svog života.


“I dalje radim, pevam, ali nas je korona naučila da nije važno da puno radiš, već da imaš kontinuitet, kao i da je važno naći vreme za sebe i porodicu“ kaže Jelena pa dodaje da se u karantinu najviše posvetila sinu koji puni 5 godina.

-Za vreme karantina smo išli u vikendicu, provodili vreme u prirodi. Dete mi sa muževljeve strane ima mladu baku i deku, koji su nam bili “servis“ jer nismo mogli baš 24 časa da budemo sa njim. A ljudi nemaju preko 65 godina te su mogli da budu sa njim“ priča pevačica pa se dotiče jedne zanimljivosti vezano za sina i njegovog deku.


“Navikao je da ide sa dedom autobusom svuda, zna sve stanice napamet, i sad odjednom za vreme vanrednog stanja, vidi nema autobusa nema gde da uđe i samo bi da ide da se vozi“ priča Jelena kroz smeh.

Pored nastupa koje je zakazala, bila je i deo jedne pozorišne predstave, više u pevačkom nego glumačkom smislu, ali i najavila da će kao i svake godine biti deo izbora za mis koji se odvija u avgustu, ukoliko okolnosti ove godie, dopuste da se takmičenje održi.

Šta je još ispričala u emisij pogledajte u videu ispod!

https://youtube.com/watch?v=aBWhveA7LNI%3Fstart%3D1660
Foto: Instagram/ Grand Online,
Autor: T. Bogavac