Login/Registracija

FOTKA ZLATA VREDNA: Nekad su pevali zajedno, a sad mu ostavlja milione (VIDEO)

Pevač Miloš Bojanić ima dva sina, Baneta i Mikicu koji su takođe krenuli njegovim stopama. Ipak, na vrhuncu karijere oba njegova naslednika odselila su iz Srbije, napustila muziku i posvetila se porodici.

Bane je u Americi započeo posao sa kamionima, a ubrzo se i Mikica oprobao u istom biznisu. Ali pre nego što su napustili rodnu zemlju, snimili su sa ocem pesmu, što je svojevremeno naš fotograf Zoran Kuzmanović Munja i zabeležio.


Rad sa sinovima u studiju uvek mu je predstavljalo posebno zadovoljstvo, a pre nekoliko godina naslednicima je posvetio i pesmu „Dva sina, dva sokola“.

Mlađi sin mu se nedavno revanširao i to obradom dva stara hita, među kojima je bio i Milošev „Oči su njene kao nebo plave“.


– Miloš to nije dobro otpevao pod broj jedan (smeh), a ja sam sada objasnio kako to treba da se radi – našalio se nedavno Mikica za Grand i dodao:

– Svidela nam se pesma i stvarno smo je iz ljubavi uradili i predstavili narodu. Tata je to aminovao i rekao odmah da bi mi to trebalo da uradimo.


Mikica je nedavno za Grand Online otkrio da njegov otac nije bio lake ruke, ali da mu je za osamaesti rođendan poklonio automobil, što je Miloš i potvrdio. 

– Ja sam se kao otac potrudio da im obojici i Banetu i Mikici poklonim auto za rođendan, ali pare za gorivo su morali da zarade sami. Ne ide auto na vodu, tako da su morali da se pomuče i vide da nije lako zaraditi – objasnio je Miloš za Grand, pa se dotakao Mikičine opaske da retko daje novac. 

– Šta ima da mu dajem pare, dao sam mu kuću na moru, ali nema kinte– našalio se Miloš i otkrio da njegova nekretnina na crnogorskom primorju sada vredi milion evra. 

Pevač je nedavno renovirao svoju vilu u Baošićima, a za Grand Online letos je otvorio vrata i pokazao luksuzne apartmane, što možete da pogledate u videu.

Naša ekipa imala je priliku da vidi i kako ponosni deda provodi vreme sa unucima, sinom i snajkom na moru i uveri se da je Miloš predao kormilo naslednicima (VIŠE O TOME OVDE).

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić