Login/Registracija

Filip RAZBESNEO Priju, ona ga JAVNO potkačila: “BLOKIRAĆU TE“

Pevačica Aleksandra Prijović mesecima je vredno radila na novom albumu, ali je za razliku od njenih koleginica odlučila da ne pusti odjednom sve pesme u etar već iz delova u razmaku od nekoliko dana.

Opšte ludilo nastalo je nakon objavljene prve dve pesme “Sabotiram“ i “Svetlo“ koje se uveliko pevaju, a zatim je publiku još više osvojila numerama “Ogavno i “Javno mesto“.

Kako su sve pesme potpuno različite, Prija je još jednom dokazala da se snalazi u apsolutno svakom maniru i podjednako dobro iznela emotivne balade kao i brze pesme stvorene za dobar provod.

Na svojim društvenim mrežama pevačica je ponovo zaintrigirala pratioce nazivima naredne dve pesme, što je podstaklo njenog supruga Filipa Živojinovića da se javno oglasi i kaže šta misli o njima.

– Do zaključenja albuma ostale su još dve pesme “Ja sam odlično” i “Marš”. Otkriću vam da su obe brze, jedna od njih je moj favorit, a koji je naziv vama zanimljiviji?– pitala je Aleksandra svoje pratioce na šta je Filip odgovorio:

– Ma MARŠ.. ne toliko zbog pesme nego sam morao da iskoristim ponuđenu priliku da ti to kažem– našalio se njen suprug.

Aleksandra je ovo doživela kao Filipov način da se napravi važan s obzirom da je učestovao u stvaranju pomenute pesme, ali mu naočigled svih odgovorila na isti način.

– Marš ti! Jel moguće da si ovo napisao javno? Blokiraću te- napisala je Prija.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac