Login/Registracija

FENOMENALNI ĆIRA: „Ne mogu više da izdržim ovde! Jedva čekam da se vratim u Srbiju“ (VIDEO)

Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira već 25 godina živi u Štutgartu, a u live uključenju u emisiji „Grand Magazin“ otkrio je da je zbog korone život u Nemačkoj bukvalno stao, kao i da mu se do sad nije desilo da mesecima ne može da poseti svoju rodnu zemlju.


Višak slobodnog vremena koristi za bavljenje poljoprivredom, ali i za druženje sa nekadašnjim kolegom iz grupe „Ritam srca“, Jordanom Jocom Devićem.

„Ovih dana Joca i ja smo samo u studiju, situacija je takva da ništa ne radi, te smo primorani da okupimo ili kod kuće ili ovde“, rekao je Ćira za Grand televiziju i dodao da mu nedostaju putovanja, kao i da jedva čeka da dođe u svoju rodnu zemlju.


„Kada putujete, kao da ne postoji korona. Bio sam nedavno u Opatiji sa Sašom Popovićem i sve je funkcionisalo normalno. Ljudi su se čak i kupali, samo su maske na ulici podsetnik na pandemiju. Što se tiče Srbije, nije mi se desilo da za ovih 25 godina, koliko sam u Nemačkoj, ovoliko dugo ne dođem kući. Sve mi nedostaje, i Beograd i Aleksandrovac i Srbija. Ne mogu više da izdržim ovde“, priznao je pevač.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Stanković