Nakon seksa u bioskopu, Emrah Emšo progovorio o devojci: „Retko je to dobro išlo“

Emrah Emšo progovorio o devojci
Emrah Emšo progovorio o devojci

Kao i brojne javne ličnosti trudi se da svoju privatnost zadrži za sebe, a sada je Emrah Emšo progovorio o devojci koju još uvek krije.

Iako je oduvek važio za zavodnika na estradi, zbog fokusa na karijeru nije imao sreće u ljubavi, međutim sada je otkrio lepe vesti.

5145e52ac37e762163107627aad3b851e6b428b5

Emrah Emšo progovorio o devojci

Trenutno sam zaljubljen. Retko je to dobro išlo, sada ide. Treba malo iskustva i u životu, poslu, ljubavi da može to da se posloži u glavi na svoje mesto. Treba godina i zrelosti– priznao je pevač, a zatim otkrio da li je dao devojci šifru od telefona.

Nema šifru. To je već odmakla faza veze, godine veze, kod mene je ovo sveže. Pevač jedino može da sačuva vezu od ljubomore samo svojim ponašanjem i da pokazuje pažnju svakodnevno – iskren je Emšo u emisiji „Popodne sa Lom Kiš“.

EMRAH EMSO ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 6 ok 1

Pevač priznaje da su upravo devojke imale predrasude o njemu zbog pisanja da je veliki ženskaroš, ali se on trudi da te priče demantuje.

-Dešavalo mi se i to da neko ima predrasude o meni, ali kada imam neke ozbiljne ambicije vezano za određenu devojku, onda kao muškarac moraš da se potrudiš da demantuješ te predrasude. Nekada se potrudiš tri puta više, nekada i pet puta, ako ti je baš stalo do nje – zaključio je on na Grand televiziji.

BONUS VIDEO- Snežana Đurišić predstavila novu pesmu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić