Login/Registracija

EMOTIVNA SCENA: Susret Milana Marića i Gordane rasplakao sve na Tominom grobu (VIDEO)

Danas je na Centralnom groblju održana 30-ta godišnjica od smrti velikog umetnika i boema Tome Zdravkovića. 


Među prvima je na pomen stigla Tomina supruga Gordana, koja svake godine samo zbog njegove godišnjice dolazi iz Kanade u Beograd. Ona je prvo prišla Tominom grobu, a zatim se pozdravila sa svim prijateljima, poznanicima i kolegama koji su došli da odaju počast legendarnom umetniku, ali kad je ugledala Milana Marića, glumca koji tumači glavnu ulogu u filmu „Toma“, nije mogla da dođe k sebi.

Gordana i Milan su se prvo zagrlili, a odmah nakon toga ona je počela da plače, što je dirnulo sve koji su danas došli na Tomin grob.


Među prisutnima našli su se i producenti filma „Toma“ Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, kao i Bane Obradović koji je nosilac prava lika i dela legendarnog Zdravkovića, zatim glumica Tamara Dragićević, Petar Benčina, Aco Pejović, Marko Bulat, Jovana Tipšin i drugi. 

Tokom pomena Bjelogrlić je evocirao uspomene na prvi susret sa Tomom, a zatim je podelio svoje impresije sa snimanja filma koji ovih dana obara rekorde gledanosti u bioskopima. 

– Pustio sam suzu još na snimanju, ali i mnogo puta posle toga. Ono što mi je glavni utisak ovih dana je taj što se u ovo surovo vreme, sa ovim filmom pojavila emocija koja pruža kolektivnu katarzu – rekao je Dragan. 

Pogledajte kako je obeležena 30. godišnjica od smrti najvećeg boema i umetnika, ali i kako je izgledao susret Tomine Gordane i Milana Marića.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić