Login/Registracija

Emir siguran da NIJE POGREŠIO zbog zvezde Granda: “Tamara je PRAVA ŽENA za mene!“

Pevač Emir Habibović, koga su često tokom karijere nazivali naslednikom Šabana Šaulića, nije ni mogao da zamisli da će se u žiži interesovanja naći zbog svog privatnog, tačnije ljubavnog života.

Već neko vreme Emir uživa u ljubavi sa nekadašnjom učesnicom “Zvezda Granda“ Tamarom Selimović, za koju se pisalo da je razvela pevača, a njihova veza često je bila na meti prozivka zbog velike razlike u godinama.

– Ne volim takve stvari, da volim, više bi me bilo u medijima. Moj privatan život je samo moj– rekao je Habibović, pa odlučio da stane na put negativnim komentarima i ispriča šta je istina.

– Čovek treba da bira ono što je njemu dobro. Ja Tamaru nisam sreo na tezgi ili nastupu, specifično smo se upoznali, videli smo se jednom dvaput, sedam meseci smo se zabavljali a onda sam odlučio da je ona žena za mene. Ipak sam ja iskusniji i treba da bude pored mene. Slažemo se i volimo– rekao je pevač u “Grand magazinu“, pa se osvrnuo na svoju prošlost.

– Svako od nas ima neku ružnu prošlost. Ja sam emotivan i uvek sam išao srcem i davao i više nego što treba, a nije mi se vratilo dobro. Sada radim kako mislim i siguran sam da neću pogrešiti i da će Tamara biti uz mene- zaključuje samouvereno Emir.

POGLEDAJTE I:

Nakon spekulacija da je RAZVELA PEVAČA, oglasila se ZVEZDA GRANDA i svima zapušila usta (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac