Login/Registracija

Emir Habibović OTKRIO DETALJE Tamarinog POROĐAJA: „SLUŠAO SAM PREKO TELEFONA, uspaničila se“

Emir Habibović i Tamara Selimović nedavno su postali roditelji ćerkice kojoj su dali ime Arijana.

Iako je tokom celog perioda trudnoće, pevač bio uz svoju voljenu u svakom trenutku, na dan dolaska na svet njihove mezimice on je bio van zemlje.

– Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko 3 i vidim propuštene pozive– prisetio se Habibović pa nastavio.

– Ona je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se– ispričao je pevač.

Nakon ovog poziva, on je odmah kontaktirao doktora koji je vodio trudnoću i koji ga je uverio da je sve spremno. U isto vreme pozvao i svoju kućnu pomoćnicu koja radi baš u tom porodilištu i zatražio od nje da ostavi upaljen telefon kako bi slušao šta se dešava.

– Slušao sam porođaj, ona je jadna toliko vrištala, ali sve je proteklo u najboljem redu- otkrio je Emir u emisiji „Grand Magazin“:

Novopečeni roditelji se odlično snalaze oko svih obaveza koje su stigle sa bebom, a iako je Tamari ovo prvo dete, pevač kaže da uživa u svemu što njena nova uloga nosi.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić