Elena Kitić više ne liči na sebe: Isplivala stara slika zbog koje je jasno šta je sve radila (FOTO)

elena ki

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, međutim iako je i talenat i lepotu nasledila od roditelja, Elena je kao i brojne njene koleginice podvrgla se estetskim korekcijama kako bi dodatno naglasila svoje atribute zbog kojih danas izgleda kao svetska zvezda.

U svoj izgled Kitićeva ulaže mnogo vremena, ali i dosta novca. Osim što troši na skupe krpice, novac očigledno rado daje i na plastične operacije.

Sada je na jednoj stranici na Instagramu osvanula slika Elene Kitić pre svih operacija i tada je izgledala drastično drugačije nego danas.

instagram.com/srbija_showbizz/

Iako je na prvoj slici devojčica, evidentno je da je povećala usne, a spekuliše se da je radila grudi, zatezala kapke i smanjila nos.

„Radilo se ovde“, „Šta pare rade“, „Pa dobro, samo nos, usta, kapke, jagodice, zube“, „Šta je ovo“, „Bukvalno je promenila celo lice“ – bili su samo neki od komentara.

d2d6c9ecc9facc6ac9b0d56d6b4abc7a41606525

Osim ove slike koja se pojavila i na drugim slikama iz prošlosti Kitićeve, još pre nego što je postala pevačica, primećuje se da je izgledala potpuno drugačije.

Elena se retko oglašava za medije, a o svojim operacijama nikada nije otvoreno pričala.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.