Login/Registracija

ELENA KITIĆ NE LIČI NA SEBE: Pevačica izazvala pometnju novim izgledom (FOTO)

Ćerka Mileta Kitića Elena od kada se pojavila na javnoj sceni ne prestaje da intrigira javnost, ne samo pesmama i provokativnim spotovima, nego i izgledom i ljubavnim životom.

Pevačica je ovog puta vrelim slikama ispred ogledala izazvala lavine komentara na Instagramu. 

10c11ebc7e65ae3601d356d3c8933507ab1bb0e0

Elenin izgled je iznenadio mnoge budući da je nosila uski šorts uz identičan bodi sa zanimljivim printom, dok su veliki šareni nokti privukli posebnu pažnji, kao i obrve roze boje.

Mlada pevačica zna kako da privuče pažnju, pa se tako često komentariše njeno provokativno oblačenje i smeli stajlinzi, a nedavno je i njen otac govorio o ćerkinoj karijeri, pa je otkrio da li mu smeta Elenino slobodno ponašanje.

4acc0d8c9ba9a692c536c975c4cfbc843c04c2f0

-Ona je mlada, peva takvu vrstu muzike, ma sve to ide uz njene godine. Ništa mi ne smeta kod nje, ni ja u njenim godinama nisam slušao nikoga, ona zna šta radi i sama gradi svoj put – rekao je Mile jednom prilikom. 

Podsetimo, pre samo nekoliko dana je Elena predstavila novog dečka. Posle neuspele veze sa jednim rijaliti učesnikom Kitićeva uživa u ljubavi sa producentom Miksom, sa kojim je već počela zajednički život.

BONUS VIDEO: 

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković