Login/Registracija

Edita Aradinović otpevala ovu pesmu Lepe Brene, pa ZGRNULA BRDO PARA: Evri lete na sve strane (FOTO)

Pevačica Edita Aradinović i Adil Maksutović pevali su na jednoj svadbi u Parizu gde su što se tiče finansija prošli i više nego dobro.

Edita je otpevala pesmu koleginice Lepe Brene „Jugoslovenka“ i napravila pravi haos, gosti su je častili gomilom novčanica, a u jednom momentu delovalo je da više ne može ni da ih drži.

Podsetimo, Edita je bila deo grupe Minstarke, a u jednoj emisiji se prisetila tog perioda i otkrila šta je to dovelo do raspada grupe:

– Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim – govorila je Edita.

– Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem – pričala je Edita.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: D. Bukovčić