Dušica Grabović staje na ludi kamen: Otkrila detalje glamuroznog venčanja koje planira van Srbije

ac01cccbaeb04e542576474be69dedd9fe9a0ef2

Nakon što se svojevremeno našla u jeku skandala, Dušica Grabović je svoj privatan život držala daleko od očiju javnosti, a sada je otkrila kako je srećno zaljubljena i spremna uskoro da stane na ludi kamen.

U najtežem periodu svog života, nakon očeve smrti, bog me je pogledao i poslao mi najveću ljubav. Na prvi pogled sam prepoznala da je on onaj pravi. Kada sam bila mala, moja pokojna baka mi je govorila: „Kada budeš srela čoveka svog života, nešto će te preseći preko stomaka i kada mu budeš videla oči zaboravićeš na sve koje si ikada imala, postojaće samo on.“ Sada razumem šta mi je pričala, jer mi se upravo to i desilo – rekla je na samom početku Dušica, koja je potom otkrila kako je upoznala svoju srodnu dušu.

e9031b9d1f17db975a336c1e9a4d4cbdac9c8c29

Upoznala sam ga 3. septembra 2022. u inostranstvu na jednom od mojih nastupa. Čim sam ga pogledala u oči, znala sam da je on moja životna ljubav. Do sada nisam znala da postoje ovakva osećanja. Iskreno, toliko sam srećna, da mislim da trenutno na planeti ne postoji srećnija osoba od mene. Radimo na porodici i na prinovi – rekla je zaljubljena pevačica, i objasnila šta ju je najviše privuklo kod partnera. 

Pružio mi je podršku i dao mi je vetar u leđa za sve planove koje imam. Zajedno smo u svemu, pomažemo se. Jako je pažljiv i brižan. 

cb4699d783a639899c94af2a3f9863a97168a81b

Grabovićeva ne krije da mašta o bajkovitom venčanju, ali kako nam otkriva, ono će biti van granica naše zemlje.

Što se tiče udaje, to će biti prvi put da stanem na ludi kamen. Imala sam prilike i do sada, ali bog je hteo da sretnem pravu ljubav i da sudbonosno „da“ izgovorim čoveku kojeg najviše volim. Mislim da bez njega ja ne bih bila ja i više ne vidim svoj život ako nije on u njemu. Planiramo glamurozno venčanje, ali ono se neće desiti u Srbiji, već daleko odavde, to je jedino što za sada mogu da kažem. Planiramo da pozovemo na venčanje samo ljude koji su bili uz nas kada nam je bilo najteže, prave prijatelje – zaključila je Dušica za Alo!.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.