DUPLO SLAVLJE KOD ROKVIĆA: Nikola i Bojana ČEKAJU TREĆE DETE

Nakon srećnih vesti kako Marko Rokvić i njegova supruga čekaju drugo dete, u njihovoj porodici slavi se duplo, jer kako pišu domaći mediji i Nikolina supruga je Bojana trudna.

d4cebcc38c79a1def7c494ae349dac948f0c42b1

Nakon ćerkice Leone i sina Simeona, pridružiće im se još jedan član, a zanimljivo je i to da je pre sam onekoliko dana Markova supruga Sara objavila video na kome su otkrili pol bebe i urnebesne rekacije članova njihove porodice.

– Trudnoća je došla baš kada smo želeli. Cilj nam je, prvenstveno, bio da Despot malo poraste, da dobije od nas šta mu je razvojno i emocionalno potrebno, pa onda da dođe do proširenja porodice– otkrila je Sara.

……

Nikola i Bojana još uvek nisu potvrdili ove lepe vesti, a oni su nedavno boravili na porodičnom odmoru u Grčkoj kada su uživali u dragocenim zajedničkim momentima.

– Nikola i ja se slažemo da deca radom moraju da zasluže nešto, smatramo da moraju da prođu gradaciju u funkcijama. Treba da idu korak po korak i nauče da vrednuju svaki dinar i trud koji je iza njega– istakla je Bojana svojevremeno.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić